Sveiki visiem! ...jautājums - no kurienes es nāku, manas dzimtas saknes - mani ir vienmēr interesējis.Tāpēc esmu šajā blogā ar vecvectēva Paul Max Bertschy uzvārdu.Viņa darbi liecina par to, kāds viņš bija cilvēks. Vecvectēva mūža darbs- uzceltā Liepājas pilsēta, kurā arī es piedzimu, liecina par viņa milzīgo gara spēku.Tādā veidā es būšu savienota garīgā pasaulē ar viņu, un ar Dieva palīdzību man būs vieglāk izpausties gan darbos, gan domās, gan dvēselē un garā. Mana devīze- Vienoti Garā!

sestdiena, 2015. gada 31. janvāris

Lūgšana Dievam par bērniem.

                                                            Lūgšana par bērniem.

Kungs, Jēzus Kristu, Dieva dēls, Savas Visšķīstās Mātes lūgšanu dēļ, uzklausi mani, necienīgo kalponi(vārds). 
Dievs, Tavā žēlastības varā ir mani bērni (vārdi), apžēlojies un izglāb tos Tava vārda dēļ. 
Dievs, piedod tiem visus tīšus un netīšus grēkus, ko tie ir darījuši Tavā priekšā.
Dievs, liec tos uz īstenā ceļa, lai tie pildītu Tavus baušļus, un  ar Tavu gaismu apskaidro to prātus dvēseles glābšanai un ķermeņa dziedināšanai.
Dievs svētī tos katrā Tava valdījuma vietā.
Dievs, pasargi tos Tavā patvērumā ar Tava Dzīvudarošā Krusta spēku no lidojošas lodes, bultas, zobena, uguns, no nāvējošas rētas, no ūdens plūdiem un pirmslaicīgas nāves.
Dievs, pasargi tos no visiem redzamiem un neredzamiem ienaidniekiem, no visādām  bēdām, ļaunuma, nelaimēm, nodevības un gūsta.
Dievs, izdziedini tos no visām slimībām un rētām, no visas nešķīstības, un atbrīvo tos no dvēseles ciešanām.
Dievs, dāvā tiem Tava Svētā Gara žēlastību uz daudziem dzīves gadiem, veselību un tikumību visa labā godībā un mīlestībā, mieru un saticību ar apkārtējiem un priekšniekiem, tuviem un tāliem ļaudīm.
Dievs vairo un stiprini viņu prāta spējas un ķermeniskos(fiziskos) spēkus, un, veselus un plaukstošus tos atgriez vecāku mājās.
Visužēlīgais Dievs, dāvā man, Tavai necienīgai un grēcīgai kalponei(vārds), vecāku svētību manam bērnam(vārds) šajā rīta( dienas, vakara, nakts) stundā, jo Tev pieder Valstība, Spēks, un Gods, mūžīgi mūžos.

Āmen.